fbpx Skip to main content

Kulturkortet Helsingborg

 

Har du et kulturkort? Så har vi gode nyheder!

Til og med den 31. december opnår man 20% på alle overfarter tirsdage, onsdage og torsdage med undtagelse i perioden 1. juni – 31. august.

Vi fratrækker 20% ved billetkøbet i terminalen ved fremvisning af Kulturkortet. Rabatten gælder for kortholderen og en gæst.

Har du endnu ikke et Kulturkort, kan du bestille et på https://kulturkortet.se/, der er mange penge at spare på kulturtilbud!

For at opnå rabatten skal du fremvise dit Kulturkort ved køb af billet i terminalen.

Hvorfor købe et Kulturkort?

Gør som mange andre og få et helt års fri entré til Helsingborgs kulturelle højborge: Sofiero, Fredriksdal museer- og botaniske haver, Dunkers Kulturhus og fæstningstårnet Kernen.

Pris: fra kun 181 danske kroner – med i prisen får man den smukkeste udsigt til Danmark. Du kommer med andre ord til at føle dig hjemme, selvom du er i Sverige.

Kulturkortet er i øvrigt mere end frie entréer. Det er 365 dage med kunst og scenekultur, 100 års Helsingborg-historie på et af Sveriges største friluftsmuseer, naturskønne promenader blandt velduftende blomster på grønne græsmarker med royal skønhed, og vidunderlig udsigt fra byens bedste udsigtstårn. Med kortet får du desuden altid skarpe rabatter på alt fra koncertbilletter til restaurantoplevelser og kultursouvenirs.

Du kan også downloade deres app gratis og få hele Helsingborgs kulturliv i din mobil:

Hent til IOS
Hent til Android

BOOK BILLET