fbpx Skip to main content

Til børnene

Det er svært ikke at overgive sig helt, når man går ind i Tivolis magiske have. Der er alt, hvad man kan drømme om. Forlystelser for alle aldre, små restauranter, plænen, pantomimeteatret og sidst men ikke mindst er Rasmus Klump Universet kommet til. Det er et hit for de mindste børn – ikke mindst, når Rasmus Klump kommer i egen høje person for at hilse på børnene. Rasmus Klump Universet er en legeplads med sandkasse og alle mulige former for lege-klatreredskaber, der udfordrer motorikken.

Til de voksne

Det er svært ikke at overgive sig helt, når man går ind i Tivolis magiske have. Der er alt, hvad man kan drømme om. Forlystelser for alle aldre, små restauranter, plænen, pantomimeteatret og sidst er Rasmus Klump Universet kommet til. 

Carstensens gamle forlystelseshave udvikler sig hele tiden. Nye forlystelser kommer til. Nye anlæg til blomster ser dagens lys. Man kan få meget tid til at gå med se små særlige haver, Tivoli rummer, Alene Orangeriet, der også fungerer som væksthus med træer, buske og sjældne blomster er et besøg værd.

BOOK BILLET