fbpx Skip to main content

Du vil med andre ord blive fragtet til København på den smukkeste og mest behagelige måde.  Helt uden, at skulle bekymre dig om parkering og trafik. Under hele sejlturen vil vores saloner være åbne, så du altid kan få varme- og kolde drikkevarer samt lækkert smørrebrød.

Vi sætter rammerne for en god oplevelse 

Hos Sundbusserne elsker vi, at skabe fantastiske oplevelser. Vi har sejlet gæster mellem Helsingør-Helsingborg siden 1958. Vi har derfor erfaringen med, at sætte rammerne for en skøn dag for vores passagerer. Vores færger er indrettet til, at rumme mennesker, latter, og gode oplevelser. 

Nu også til København

Efter mange år med Helsingør-Helsingborg  som en fast rute, har vi nu valgt, at udvide vores rute. Vi mener nemlig, at vi med en rute til København har mulighed for, at give vores gæster en endnu mere begivenhedsrig oplevelse i smukke omgivelser. Dette er vores forsøg på, at skabe en mindeværdig oplevelse som prismæssigt udfordre både tog og bil. 

Se seværdigheder på vejen 

Udover masser af smuk natur, og de flotte huse langs kysten, vil du også kunne se en del af Københavns unikke seværdigheder fra færgen. Langs Langelinje vil du kunne nyde synet, af de imponerende store krydstogtskibe som ligger til kaj. På vores tur ind til Københavns inderhavn, vil du også kunne opleve b.la. Den lille havfrue, Amalie haven, og Operaen. 

Vi starter og slutter i både Helsingør & Helsingborg 

Du vælger selv om din tur skal starte & slutte i Helsingør eller Helsingborg. Så hvis du ønsker, at forsætte aftenen i en anden by end du startede er der rig mulighed for dette. 

Afgange & ankomster 

Vi sejler fra Helsingør kl.12.00 og fra Helsingborg kl.12.30. 

Efter et par timers sejltur vil færgen kl.14.45 lægge til i Københavns inderhavn.

Her er der rig mulighed for, at tage en tur i Tivoli, besøge et af de mange museer i København, eller tage en shoppetur på Strøget. 

Vi sejler retur fra København kl. 19.00, og vi ankommer til Helsingborg ca. kl. 21.15 og i Helsingør ca. kl. 21.45.

Vi sejler hele året 

Sundbusserne sejler fra Helsingør/Helsingborg til København hele året. I sommerhalvåret har du hver Lørdag mulighed for, at blive sejlet til København med enten Pernille eller Jeppe. Du kan altid finde vores opdaterede Event kalender her, hvor du kan se sejlplanen for den kommende måned. Ellers kan du på vores besøge vores Facebook profil, hvor vi løbende opdatere med begivenheder og arrangementer. 

Sommersejlads med kolde drikkevarer 

I sommerhalvåret har du rig mulighed for, at komme med på Københavnertur i solen. Vi sejler nemlig hver Lørdag, og vi har altid kolde drikkevarer og lækkert smørrebrød om bord. Så i skal blot læne jer tilbage, og nyde den friske havluft, solen, og noget koldt at drikke. Inden i har nogle timer i København til, at lave lige hvad i har lyst til. 

Masser af shopping muligheder 

Hvis man har lyst til, at tage en shoppetur er Strøget i gåafstand. På vejen dertil går man igennem Nyhavn, hvor man altid kan lade de mindre shoppelystne sidde. Nyhavn emmer af liv, sommerstemning og restaurationer om sommeren . Man kan derfor let blive underholdt her, i mange timer. For inspiration til din dag, kan du besøge Visitcopenhagen.dk og holde dig ajour med arrangementer og begivenheder i København. 

Dit lift til jule- shopping & udstillinger 

I vinterhalv året kan du også nyde, vores populære Københavnerture. Vi sejler jer ind til København, hvor i kan ordne juleindkøb, og se juleudstillinger. Ellers kan du altid finde inspiration i Visitcopenhagens guide til Vinter i København

Pris: 

Færgebillet T/R: DKK 159

(Købt billet refunderes ikke eller skiftes til ny dato)

Booking, Bordreservation & madbestilling 

Du kan booke din billet på Sundbusserne.dk

Tlf: +46 42 21 61 61

– Ellers er du også velkommen til, at ringe direkte til en af vores terminaler.

BOOK BILLET