fbpx Skip to main content

De danske øer oplever i år et voldsomt boom i antallet af gæster. Det skyldes overvejende, at regering i forbindelse med sommerens corona-pakker har skabt mulighed for gratis færgefart til alle danske småøer.

Sundbusserne, der blandt andet sejler mellem fra henholdsvis København og Helsingør til Hven valgte, til trods for de ikke er en del af den omtalte corona-pakke, alligevel at gøre onsdag den 29-7 til en ”sejl gratis til Hven-dag”.

”Jamen, der gik ikke lang tid fra vi lagde nyheden ud til vi stod med en totalt booket. Sundbus. Interessen for Hven er stor. Vi deler begejstringen for Hven. Det er en lille paradis”, fortæller direktør for Sundbusserne, Hans Froholdt.

Sundbusserne sejler hver morgen fra Nordre Toldbod til Hven og retur om aftenen. Torsdag og søndag er der også morgenafgange fra Helsingør.

”Vi har mildest talt haft en noget anderledes sæson i år, hvor vi har ligget stille indtil først i juli. Så vi glæder os over den store interesse for Hven og vi ønsker alle de, der var hurtige og heldige en forrygende dag på øen”, slutter Hans Froholdt.

Nåede man ikke billetter til onsdag den 29-7, kan man tjekke andre afgange på visithven.dk/billetter. Der er stadig ledige billetter resten af ugen – dog til normal pris!

BOOK BILLET