fbpx Skip to main content
Vi har samlet 4 oplagte eksempler på, hvad I kan foretage jer i Vinterferien i Helsingborg. Det er kun 20 minutters sejlads fra Helsingør med Sundbusserne. 2 børn tom 15 år sejler gratis med Sundbusserne i selskab med betalende voksen.

Tropikariet:

Besøg den eksotiske indendørs dyrepark Tropikariet. Det vrimler med dyr. Fra ugleaber og skorpioner til flagermus og krokodiller. Der er også mulighed for at komme helt tæt på dyrene. I “klappe-dammene” kan du undersøge fisk og rejer med både hænder og øjne.

Læs mere her 

Trampolinparker: 

Alle større børns slaraffenland. Man kan hoppe sig gennem eftermiddagen i to forskellige trampolinparker i Helsingborg.

Både Yoump og Jumpyard ligger lidt udenfor centrum.

Skal du med bus til Yoump finder du bus nr 2, 22 der går mod Ekslingan  eller bus 24 mod  Väla. Herefte er der to minutters gang til Yoump. Du kan også finde bus nr 10, 250, 506 eller 520, der går til Väla Södra. Hereefter er der 10 minutters gang.

Alle busserne kører på den store gade, Drottningsgatan, som er lige udenfor vores terminal i Helsingborg.

Vil du til Jumpyard skal du til højre på Drottningsgatan til Helsingborg C og tage og tage bybus 2 mod Raa eller regionsbus 297 mod Bärslöv. Stå af ved Ramlösa Station.

Læs om Yoump her 

Læs om Jumpyard her 

 

Fredriksdal – tilbage i tiden

Frederiksdal er en lille oase i storbyen Helsingborg. Der er vild natur og køkkenhaver. Frederiksdal museer og haver er som at tage en tur tilbage i tiden. Der er herregårdsmiljø og brolagte bykvarterer med levende butikker fra fortiden. Du kan gå rundt i parker og enestående haver. Se truede oprindelige husdyr-racer.  Og så kan det hele toppes op med legeområder og en superhyggelig havecafe.

Skal du med bussen tager du bus nr 1, 22, 26 eller 27 mod nord. Busturen tager cirka 7 minutter. Sig til chaufføren, at du skal af ved Fredriksdal.

Læs mere her 

De skønneste legepladser

Vi har skrevet om det før, men det ER også en rigtig fantastisk legeplads-safari i Helsingborg og omegn.

Der er 22 sjove legepladser fordelt over hele Helsingborg. Alene sidste år åbnede 4 nye temalegeområder i byen.

Så … hvad skal man vælge? En dinosaur eller en junglelegeplads?

Læs mere her 

 

Hvis I ønsker endnu flere tips til aktiviteter i Helsingborg, kan I gå videre her

Man kan også planlægge et par dage i Helsingborg i børnenes vinterferie, eller hvorfor ikke bare en weekend for hele familien. Der er masser at lave her for børn i alle aldre! Du finder hoteller herunder.

Læs mere her