fbpx Skip to main content

Foto: Maria Dønvang / M/S Museet for Søfart

Til børnene

Sommeren byder på aktiviteter for hele familien – både indendørs og udendørs. Ræs på rumpejoller, byg drømmeskibe, kom på gratis rundvisninger med museets eksperter, og oplev ’Frihedens Værksted – Kløvedal & livet med Nordkaperen’.

Tag familien med i DRØMMESKIBET – M/S Museet for Søfarts store legeområde for børn og deres voksne. Træk i sømandstøjet og leg løs, syng sømandskaraoke, og gå på opdagelse efter et vaskeægte havfrueskelet. I Sømandsværkstedet kan man sammen bygge fantasifulde drømmeskibe.

M/S Museet for Søfart giver halv pris på entrébilletten fra 27. juni og frem til 9. august.

Til de voksne

På afstand er det næsten usynligt, men under jorden – midt i den nyrenoverede Kulturhavn Kronborg og som nabo til Kronborg – ligger Danmarks søfartsmuseum, M/S Museet for Søfart. Følger man de let skrånende broer ned i den gamle tørdok, vil man opleve et af de seneste års mest spektakulære nybyggerier i Danmark.

M/S Museet for Søfart fortæller historien om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer på stemningsfuld og dramatisk vis i nyskabende rammer skabt af den prisvindende tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group.

Lige nu kan man komme helt tæt på Troels Kløvedals liv og tanker, mens en af  de faste udstillinger tager fat på sømændenes liv og de myter vi alle har om søfolk og om de egenskaber vi tillægger søfolk og det at sejle.

M/S Museet for Søfart giver halv pris på entrébilletten fra 27. juni og frem til 9. august.

BOOK BILLET