fbpx Skip to main content

Foto: Thomas Rahbek / Kronborg

Til børnene

På det smalleste næs mellem Sverige og Danmark ligger renæssanceslottet Kronborg. Det er et slot i særklasse med sine spir, tårne, søjler, sandsten og kobbertage. Fantasier om konger, riddere og smukke adelskvinder kan få frit løb. Og tør man, kan man tage en tur i kassematterne, som rummer forrådskamre og fangehuller. Hele sommerferien, frem til den 9. august, er der 50% på entre for voksne. Der er som altid gratis adgang på Kronborg Slot for børn og unge under 18. 

Til de voksne

På det smalleste næs mellem Sverige og Danmark ligger renæssanceslottet Kronborg. Det er et slot i særklasse med sine spir, tårne, søjler, sandsten og kobbertage. Kronborg blev i år 2000 medtaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

Er det længe siden, du har besøgt Kronborg er der gode grunde til at genbesøge det. Tradition tro, spille slottets skuespillere scener fra Shakespeares tragedie, Hamlet, omkring på slottet. Men Hamlet, hans familie, venner og fjender har meget mere at byde på end Shakespeares velkendte tekst ”To be or not to be…”. De interagerer med de besøgende, så det kan for eksempel være, at man kan lære at danse med Ofelia, være spion med Polonius, skrive digte med Hamlet, lave sjov og ballade med hofnarren eller synge med Dronning Gertrud.

Hele sommerferien, frem til den 9. august, er der 50% på entre for voksne. Der er som altid gratis adgang på Kronborg Slot for børn og unge under 18.

BOOK BILLET